ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Για αποστολές εντός Ελλάδος με ύψος παραγγελίας από 50 € και άνω η μεταφορά είναι δωρεάν με ταχυμεταφορά courier για βάρος μέχρι 3 kg. Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση ανέρχεται σε 1 €.
  • Για αποστολές εντός Ελλάδος παραγγελίας χαμηλότερης από 50 € η μεταφορά θα γίνεται με ταχυμεταφορά Courier με ελάχιστη χρέωση 5 € για βάρος έως 3 kg για ολόκληρη την επικράτεια,ακόμη και στο πιο απόμακρο νησί ή ορεινό χωριό με την ίδια πάντα χρέωση. Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση ανέρχεται σε 1 €.
  • Για αποστολές προς στα νησιά του Αιγαίου που εξυπηρετούνται από την ακτοπλοϊκή γραμμή του λιμανιού της Καβάλας μπορεί να γίνει αποστολή για αυθημερόν αποστολή και παράλαβη κατόπιν συννενοήσεως για το κόστος αποστολής.
  • Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων και θα υπολογίζεται κατόπιν συννενοήσεως.
  • Σε κάθε περίπτωση παραγγελίας,ανεξαρτήτου μεταφορικών,η επιλογή της υπηρεσίας της αντικαταβολής χρεώνεται με επιβάρυνση 3€.

Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημέρων (εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας).

Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ) αφού από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο εμφανές ελάττωμα στην συσκευασία ΜΗΝ παραλάβετε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο hardgearhellas@gmail.com ή τηλεφωνικά στο +30 2510 391 528 και 6972826357

Η δυνατότητα ακύρωσης σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας μαζί με το κωδικό παρακολούθησης του δέματος (trucking number). Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να γίνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους.
Για την καταχώρηση / επεξεργασία της επιστροφής είναι απαραίτητη η συμπλήρωσης της φόρμας επιστροφών. Σε αυτή τη φόρμα μας υποδεικνύετε και το λόγο της επιστροφής. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. 

Μετά το πέρας των παραπάνω αναφερόμενων 14 ημερολογιακών ημερών θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

  • Εάν στο προϊόν έχει γίνει κάποιο λάθος από τη μεριά της εταιρίας μας στην παραγγελία (πχ παραδόθηκε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγέλθηκε,χρώμα,μέγεθος κλπ), το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαραίνει την Hard Gear Hellas και η αντικατάσταση γίνεται άμεσα.
  • Προιόντα που το ελάττωμα τους παρουσιαστεί κατά την αρχικη τους χρήση,επιστρέφονται σε εμάς και στην συνέχεια στην κατασκευάστρια εταιρεία για επισκευή ή αντικατάσταση.Εάν αποφανθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία ότι το ελάττωμα προκλήθηκε από υπαιτιότητα του πελάτη (λογω κακή χρήσης κλπ) δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτή η επισκευή & αντικατάσταση τους και το προιόν επιστρέφεται πίσω στον πελάτη λαμβάνοντας υπ ‘ όψιν το σύνολο των μεταφορικών εξόδων.
  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικών προιόντων (π.χ παραγγέλθηκε λάθος νούμερο), το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη.Σε περίπτωση συγκεκριμένων,μη ελαττωματικών προιόντων που η επιστροφή τους δεν είναι δυνατή θα ενημερωθείτε έγκαιρα από εμάς πριν την αποστολή τους.

 

Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία μαζί με το τυχόν συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ).
2. Η συσκευασία και το συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ) πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς παραλάβατε το προϊόν.
3. Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβή της παραγγελίας σας.

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει αποδεκτή την επιστροφή του προϊόντος και να το επιστρέψει στον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

 

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης και με την προυπόθεση ότι ισχύουν τα σχετικά με την ορθή επιστροφή προιόντων.

  • Στην περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη επιστρέφεται η αξία των προιόντων μείον τα έξοδα μεταφοράς επιστροφής των προιόντων.
  • Στην περίπτωση που η επιστροφή είναι εξαιτίας δικού μας λάθους, σας επιστρέφονται η αξία του συνόλου της αξίας προιόντων και εξόδων αποστολής.

Η  επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

3. Σε κάθε περίπτωση,όσο περίπλοκη και εάν είναι η εταιρεία μας έχει ως σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας συμφέρουσες λύσεις.