ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για την αγορά των προιόντων.
  • Aποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

 

Η hard gear hellas σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.(επιβαρύνεται με 3€ χρέωση)

 

  • Με μετρητά ή χρεωστική κάρτα με την διαδικασία Click Away – Παραλαβή από το Κατάστημα.

 

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  Δικαιούχος: ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΟΥΛΗ του Γρηγορίου

 

α) Τράπεζας Πειραιώς

IBAN: GR5201722460005246095148619

 

β) Τράπεζα Eurobank

IBAN:GR0902607100000120200574206

 

Μετά την πληρωμή σας θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά το λογιστήριο μας στη διεύθυνση hardgearhellas@gmail.com ή στο τηλέφωνο +30 2510 391 528 και 6972826357

 

 Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για να εξασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το site μας ανακατευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς πιστοποιημένουν με SSL 128-bit, το ισχυρότερο πρωτόκολο ασφάλειας.

Τα SSL βγαίνουν σε κλίμακες, 40-bit και 128-bit.

Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.hardgearhellas.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του hardgearhellas.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.